Sirona för kvalitet och hög standard

advertorial

Dentsply Sirona, eller bara Sirona, har levererat den bästa tekniken och de bästa implantaten inom tandvården i 25 år. Detta är många år som vittnar om erfarenhet, kompetens och kvalitet. När du finns på marknaden och ligger i toppen i ditt fält i över 25 år så säger det mycket om vad för typ av standard du kan vänta dig när du behöver få ersättningar för förlorade tänder.

Med en stark förankring i vetenskap och studier så erbjuds du högkvalitativa tandproteser som kommer att få dig att glömma bort att det är implantat och inte dina originaltänder. Det är otroligt viktigt att proteser, oavsett vad de ersätter, snabbt kan bli bekväma och göra så att du kan fungera så normalt som möjligt.

För oavsett anledning så måste du kunna bli dig själv igen efter att du har fått implantat. Tiden stannar inte och du har inte råd att förlora år av ditt liv på grund av att du är obekväm. Det är här Sirona kommer in med sina 25 års erfarenhet. Vad de är fokuserade på är ditt välbefinnande när olyckan nu ändå har varit framme.

 

sirona

 

Fästs med titan

Implantat fästs med titanskruvar i käken. Anledningen till att man valt titan, eller snarare är det så att det inte är ett val, är för att titan är ett måste för din komfort. Titan är den enda metallen som accepteras fullt av kroppen. Att metallen accepteras av kroppen gör att titanet har en chans att växa ihop med skelettet och efter en kort tid så kommer du inte känna av dina implantat utan du kommer gå runt som om du aldrig blev av med dina originaltänder.

Med implantat från Sirona så får du kvalitet och 25 års erfarenhet av att skapa marknadens bästa tandimplantat. Om det nu är så att det finns ett behov, välj kvalitet!