Service med stubbfräsning i Stockholm

Det är lätt att få tag i något företag som sysslar med stubbfräsning i Stockholm. Staden är så stor och växer hela tiden, vilket gör att servicetjänster och  även arbetstillfällen ökar. Att det är lätt att få tag i någon som sysslar med detta faller sig därför naturligt. Att det finns företag som har som uppgift att forsla och fräsa bort stubbar och häckar som är ivägen på tomten är en hjälp som för somliga kan kännas ovärderlig. 

För den som är ung och pigg, har mycket muskler, massor med energi och gillar att  greja med maskiner och hugga i, kanske det kan tyckas vara en rolig utmaning. För dem som har svårare att röra sig, är sjuka, orkeslösa, inte har en susning om hur maskiner fungerar, och kanske inte ens är intresserade, är det något helt annat än en rolig utmaning. 

 

Stubbfräs för allt vad tygen håller

Med en stubbfräs är det enkelt att ta bort stubbar. Maskinen är utrustad med ett skärhuvud. Det är en roterande stålskiva med fullt av vassa och slipade tänder som bara väntar på att få lov att tugga i sig den lilla oskyldiga stubben och förvandla den till en hög med flis. 

Detta kan sedan användas för att elda och skapa en behaglig värme inomhus istället för att man blir högröd av ilska över stubben som irriterar och är i vägen på tomten. Stubbfräsen fungerar så att skivan i maskinen roterar, och den trycks samtidigt mot stubben. På så sätt förvandlas stubben lätt till små, små bitar.  

 

 

Kostnader i samband med stubbfräsning

Det är oftast mycket billigare än man tror att ta bort stubbar. Skulle det vara så att grannen också skall fräsa bort några stubbar kan man gå samman och dela på framkörningskostnaden. Det är dessutom möjligt att få ROT-avdrag, vilket gör det hela ännu mer ekonomiskt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *