LED-skyltar finns det gott om i Göteborg

I storstaden och även i den lilla staden ser vi många skyltar som lyser. De kan blinka, lysa i fast sken, vara väldigt små, lysa blått, vara jättestora eller så ser de helt annorlunda ut. Ju mer unik och uppseendeväckande den är ju mer tittar kunder och besökare på den, är den väldigt tilltalande och väcker nyfikenhet drar den in folk i butiken eller i verksamheten. Det är av största vikt att ditt företag syns och det ordentligt, ingen ska missa att ni finns och var ni finns.

När det gäller skyltar så finns det lika många olika typer som varianter på vår fantasi, och det är så det ska vara, ingen skylt ska vara lik någon annan för då är den tråkig och människor går förbi den. Så vill du naturligtvis inte ha det om du har ett företag, kanske en butik, en kiosk eller en korvmoj. Du vill synas, och det ordentligt! 

Behöver du en LED-skylt som lyser upp någonstans i Göteborg så kan du kika in hos https://www.skyltcompaniet.se/produkter/led-skyltar/. De erbjuder skyltar för ditt behov och ändamål och designar din skylt efter dina önskemål. Det går att komplettera en LED-skylt med olika tekniker så att den utformas så att den lyser bakåt, framåt, åt sidorna eller på något annat sätt som framhäver ditt varumärke bäst. Med lite fantasi går det att skapa en helt unik skylt.

 

Olika typer av skyltar

Det finns många olika sätt att synas på, till exempel med hjälp av neonskyltar, plåtskyltar, ljuslådor, LED-skyltar, vepor, stolpar och pyloner. Vill du ha en stor yta skyltad så är det kostnadseffektivt med en plåtskylt som kan vara både belyst eller påbelyst. En ljuslåda lämpar sig bra om fasaden bakom skylten är rörig eller skadad. En stolpe eller pylon blir en fin reklamplats utanför enrén.