Lär känna dig själv

Många förknippar sexleksaker med att utforska tillsammans med sin partner. Och det är inget fel med det. Men sexleksaker kan lika väl användas till att utforska sin egen kropp och sexualitet. Det är inget konstigt att vilja lära känna sig själv. Var inte rädd för att ta reda på vad du gillar. Även om man lever i en relation är det en bra idé att utforska sig själv. Det kan vara en avkopplande stund där det faktiskt är helt tillåtet att allting handlar om dig och din egen njutning. Det är viktigt att inte glömma bort sig själv och att fortsätta utforska sin egen kropp. Förutom att det är viktigt att kunna njuta med sig själv kommer det dessutom att hjälpa ditt sexliv. För om inte du vet vad du tycker om, hur ska då din partner kunna veta det?

 

Den bästa njutningen

Många kvinnor kan ha svårt att nå klimax tillsammans med sin partner. Framförallt tidigt in i relationen. Det kan handla om allt från att man har svårt att slappna av till att man inte riktigt vågar förmedla vad man tycker om. Och det är inget konstigt att man känner så. Men då är det viktigt att man fortfarande tillåter sig själv att känna njutning. Och det kan faktiskt vara med sig själv. Många har ändå svårt att nå klimax och då kan det hjälpa med att testa olika sexleksaker.

 

 

Välj rätt för just dig

Men hur ska man välja då? Ett tips kan vara att läsa på om vad andra testat och tycker fungerar. Det är såklart viktigt att komma ihåg att alla är olika och alla gillar olika saker. Men det kan ändå fungera som en vägledning i början när man känner sig osäker. Det finns olika typer av vibratorer. En del har flera funktioner och andra är lite enklare.