Din favoritbutik

För många är det bara ett nödvändigt ont när man måste åka och handla mat. Samtidigt finns det de som älskar det. Vem du än är av dessa två så håller du säkert med om att det blir roligare när du får handla på din favoritbutik. Det kan vara där de säljer din favoritchoklad, där de alltid har bra pris på dina favoritvaror, eller helt enkelt uppbyggnaden av butiken som gör den till den bästa. Andra gillar när det finns mycket att välja mellan och du kan handla allt från skor till kikärtor. Tyvärr är det inte alltid så att favoritbutiken är den mest ekonomiska. Men vem orkar åka från en butik till den andra för att jaga det bästa priset på allt? Kan inte en kundklubb lösa problemet? 

 

 

Tjäna pengar på lojalitet

Det bästa skulle vara att få bra priser för att man alltid handlar på sin favoritbutik. Om favoritbutiken har en bra kundklubb så är detta inte omöjligt. Jobbar de med ett poängsystem så att de ser vad du gillar att köpa och du på så vis kan få ett extra bra pris på just dina favoritvaror så är problematiken löst. Detta är något som både du och butiken tjänar på. Även om priset skulle gå ner så lågt att du betalar inköpspris på vissa specifika varor så tjänar de på att du regelbundet kommer tillbaka och även köper andra varor. En bra kundklubb har som mål att både kund och butik ska vara nöjda. 

Det bästa

Att kunna få vardagssysslorna att vara mindre jobbiga är något mycket viktigt. Såklart så blir man glad när man har alla varor i kylskåpet, frysen och skafferiet. När köket är fullt med allt det där som du tycker om och det finns så många trevliga valmöjligheter inför middagen. Dessutom så köpte du ju det till ett så bra pris genom kundklubben.